Székelyhon.ro
Rss Facebook oldal Twitter oldal Iwiw oldal Google +1 oldal
Szórakozás főoldal
Találatok: 51    Oldalak:   <<  Előző  1 2 3   Következő  >>

[Archív]

Kosaras bál

Kosaras bál

Az RMDSZ Csíkrákos-Göröcsfalvi Nőszervezete a csíkrákosi kultúrotthonban farsangi kosaras bált szervez február 7-én 19 órától.

 
Tökös Mulatság Csíkszeredában

Október 29-én, szerdán 23 órától idén is megrendezik a Tökös Mulatságot a csíkszeredai Ragtime Pinceklubban. A Sapientia EMTE csíkszeredai Karainak Hallgatói Önkormányzata által kezdeményezett rendezvény idén ötödik kiadását éli meg. A tömény hangulatért Andriss (MS) felel majd, aki a rendezvény visszajáró meghívottja már a kezdetek óta.

 

[Archív]

Hóhányó buli

Hóhányó buli

Huszadik születésnapjához érkezett a csíkszeredai Hóhányó buli. Az idén december 25-én este 9 órától kezdődik a mulatság a szokott helyszínen, az AMI klubban. Zenél a Role zenekar.

 
Szabadtéri buli a strandon

A nagy sikernek örvendett StrandFest mintegy folytatásaként augusztus 9-én, pénteken este tíz órától ismét szabadtéri bulira kerül sor a Szeredai-strandon.

 
Ötödik kiadásához érkezett a Miercurius Fesztivál

Ma este 21 órától indul a fiatalokat célzó Miercurius kulturális-audiovizuális fesztivál tavaszi kiadása a csíkzsögödi hangárban.

 
Ünnepi táncház a Háromszék Táncegyüttessel

A két ünnep közti kulturális kavalkádban a Háromszék Táncegyüttes több programmal várja közönségét Sepsiszentgyörgyön. Részletek a kattintás után.

 
Szilveszteri utcabál Sepsiszentgyörgyön

Aki még nem döntötte el, hol búcsúztatja az óévet, annak nem kell tovább gondolkodnia: a sepsiszentgyörgyi Szabadság téren legalább akkora szilveszteri buli ígérkezik, mint amekkora egy éve volt. A jó hangulat ezúttal is garantált: hazai és anyaországi előadók szórakoztatják a közönséget. Részletek a kattintás után.

 
Harmincas évek bulija

A harmincas évekbe repít vissza a csíkszeredai Back Stage Pub e hétvégi tematikus bulija. Részletek a kattintás után.

 
Magyar klasszikus rockbuli a Backstage-ben

Szombaton, szeptember 1-jén várnak minden magyar klasszikus rockzenét kedvelő egyént egy rockbulira a csíkszeredai Backstage Pub-ba.

 
IV. Székely Majális Makfalván

Negyedszerre rendezik meg a marosszéki Makfalván a Székely majálist, amelyre a korábbi alkalmakkor is több ezren látogattak ki. Program a kattintás után.

 
Szezonnyitó buli a Rugonfalvi halastónál

Szombaton, április 28-án este 21 órától kerül sor a rugonfalvi halastó szezonnyitó bulijára.

 
Napközis farsangi mulatság Kézdivásárhelyen

A kézdivásárhelyi 3. Számú Napköziotthon táncházzal egybekötött farsangi mulatságra hívja apróságait és minden kedves érdeklődőt február 10.-én, pénteken délután. Részletek a kattintás után.

 
Adventi folk-est Marosvásárhelyen

Adventi folk-estet szerveznek a hét derekán Marosvásárhelyen, a Jazz & Blues Klubban. Részletekért kattints ide!

 
MMDSz Dj Fiesta Party - egy buli, ötszörös élmény

A következő MMDSz party rendhagyónak bizonyul: egy party és 5 dj a garancia a jó hangulatra. Ne feledjétek: MMDSz Dj Fiesta Party, november 23-án, szerdán 22 órától  a Tineret Clubban, (volt Cuba Libre Music Pub) a bentlakások közelében, Marosvásárhelyen. Részletekért kattints ide!

 
MMDSz Halloween Party

Félelmetes MMDSz Halloween Party lesz november 9-én szerdán 22 órától a Tineret Club-ban (volt Cuba Libre Music Pub) a bentlakások közelében, Marosvásárhelyen.

 
Dj Pont dübörög Marosvásárhelyen

Minimaltech-, d'n'b-, break's-buli és fergeteges hangulat várható a marosvásárhelyi G. Caféban november 26-án, szombaton, Dj Pont jóvoltából. Részletek a kattintás után.

 
Studcard party és DJ Project koncert

Október 12-én szerdán ismét Studcard partyt szerveznek a marosvásárhelyi Jazz&Blues Klubban, ezúttal egy élő koncerttel kötik egybe a főként egyetemistáknak szóló bulit.

 
Nyári elektro parti

Kedden, augusztus 16-án 22 órától SUMMER VIBE PARTY lesz a marosvásárhelyi Jazz&Blues Klubban.

 
Zorán-est a Jazzben

A marosvásárhelyi Jazz&Blues Klubban augusztus 12-én este 6 órától Zorán estre kerül sor.

 
Summertime Jazz csütörtökön

A marosvásárhleyi Jazz&Blues Klubban július 28-án, csütörtökön 20 órától SUMMERTIME JAZZ koncert lesz.

 
Találatok: 51    Oldalak:   <<  Előző  1 2 3   Következő  >>