Székelyhon.ro
Rss Facebook oldal Twitter oldal Iwiw oldal Google +1 oldal
Szórakozás főoldal
Találatok: 166    Oldalak:   <<  Előző  1 2 3 4 5 6 7 8 9   Következő  >>
7. Nemzetközi Jazzfesztivál Csíkban

Hetedik alkalommal tartanak dzsesszfesztivált Csíkszeredában augusztus 21. és 23. között. A Mikó-vár színpadán idén is neves külföldi és hazai előadók lépnek fel.

 
Csíkszeredai Városnapok

A három színpadon és a felújított köztereken július 30. és augusztus 2. között ünnepelhetik a lakók és a környékbeliek Csíkszeredai városként való említésének évfordulóját. A 2015-ös Csíkszeredai Városnapok alkalmával a szervezők a város szebbik arcának bemutatását, az értékek, ünnepek és büszkeségek kiemelését tűzték ki célul.

 
Koncertek Tusványoson

Tizenkét zenekar koncertezik a 26. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor nagyszínpadán.

 
Székölykök gyermekfesztivál

Csernátonban, az Ika váránál tartják augusztus 7. és 9. között a Székölykök gyermekfesztivált.

 

[Archív]

Miercurius

Miercurius

A Miercurius fesztivál nyári kiadására kerül sor július 10-én és 11-én.

 
IFESZT Csíkszeredában

A csíkszeredai Kortina Egyesület és a Csíki Játékszín szervezésében kerül sor az Interetnikai Színházi Fesztivál VII. kiadására október 21-26. között Csíkszeredában. Hat nap alatt tizenhárom romániai társulat magyar, német és jiddis nyelven játszott előadása látható a fesztivál keretében.

 
Örmény fesztivál negyedszerre

Gazdag programmal várják Gyergyószentmiklósra az örmény kultúra iránt érdeklődőket szeptember első hétvégéjére.

 
Csíki Jazzfesztivál

Hatodik alkalommal szerveznek jazzfesztivált a csíkszeredai Mikó-várban.

 
Kortárs tér a Forgatagon

A Vásárhelyi Forgatagon idéntől Kortárs tér néven, új helyszínen a fiatalokat is megcélozzuk, lesz graffitizés, slam poetry, és DJ party-k is.

 
Koncertprogram a Vásárhelyi Forgatagon

A Vásárhelyi Forgatag idén is próbál koncertélményeket nyújtani kicsiknek és nagyoknak egyaránt, ezért a programban gyerekkoncerteket, fiatalokat és idősebbeket is célzó koncerteket is talál a közönség.színház- és filmzene koncert!

 
Egyeskő Alkotótábor

Augusztus 22. és 24. között a Botorka Művelődési Egyesület szervezésben, Hargita Megye Tanácsa és a Bethlen Gábor Alap anyagi támogatásával rendezik meg Nagyályban, a csíkszentdomokosi Közbirtokosság vendégházában az Egyeskő Alkotótábort.

 
Székelyföldi Tánctábor

Huszadik alkalommal tartanak tánctábort július 20-27. között Felsősófalván László Csaba és a Pipacsok Néptáncegyüttes szervezésében.

 
Csíkszeredai Régizene Fesztivál

A rangos, nemzetközi zenei eseményt július 10. és 13. között tartják.

 
Klasszikus gitárfesztivál hetedszerre

A székelyudvarhelyi Harmonia Cordis egyesület immár hetedik alkalommal szervezi meg a Terra Siculorum Nemzetközi Klasszikus Gitárfesztivált, amelynek Székelyudvarhely, Gyergyószentmiklós, Árkos és Csíkszereda helyszínei.

 
II. Székelyudvarhelyi Nemzetközi Ifjúsági Néptáncfesztivál

Többségében udvarhelyszéki fiatal táncosok lépnek színpadra október 5-én, szombaton a székelyudvarhelyi Bethlen-negyedi parkban a II. Székelyudvarhelyi Nemzetközi Ifjúsági Néptáncfesztiválon. Részletek a kattintás után.

 
Szent Mihály-napi hagyományőrző vásár és kutyabemutató Székelyudvarhelyen

Hamisítatlan vásári hangulatot kínálnak a szervezők a hétvégén a Szent Mihály-napi rendezvényekre látogatóknak. A hagyományőrző vásár és kutyabemutató a székelyudvarhelyi városi strand melletti salakpályán zajlik, szeptember 27-29. között. Részletek a kattintás után.

 
V. Udvarhelyszéki Gyümölcsfesztivál

Ötödik alkalommal szervezi meg a székelyudvarhelyi Civitas Alapítvány az Udvarhelyszéki Gyümölcsfesztivált 2013. szeptember 20–22. között, ahol ízes falatok és programok várják a látogatókat. Részletek a kattintás után.

 
VI. Gyergyói Lovas Napok

Családbarátabb, biztonságosabb, látványosabb – ezek a szeptember 21–22-i Gyergyói Lovas Napok kulcsszavai. Részletek a kattintás után.

 
Ötnapos forgatag Marosvásárhelyen

Augusztus 28. és szeptember 1. között a Maros-parton zajlik a Vásárhelyi Forgatag elnevezésű rendezvénysorozat, amelynek programjában számos filmes, fotós, színházi és zenei program szerepel. Részletek a kattintás után.

 
Őszi sokadalom Kézdivásárhelyen

Több kézművessel és több helyszínnel várja a látogatókat idén az Őszi Sokadalom, amelyet augusztus 28. és szeptember elseje között tartanak Kézdivásárhelyen. Részletek a kattintás után.

 
Találatok: 166    Oldalak:   <<  Előző  1 2 3 4 5 6 7 8 9   Következő  >>