Székelyhon.ro
Rss Facebook oldal Twitter oldal Iwiw oldal Google +1 oldal
Szórakozás főoldal
Találatok: 287    Oldalak:   <<  Előző  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15   Következő  >>
Évadnyitó hangverseny

A Székelyföldi Filharmónia szervezésében évadnyitó hangversenyt tartanak szeptember 27-én 18 órától Székelyudvarhelyen a Moziteremben. 

 
Ruha István nyomában

Jótékonysági klasszikus zenei koncertet tartanak július 14-én 19 órától a székelyudvarhelyi polgármesteri hivatal Szent István termében Ruha István nyomában címmel Székelyudvarhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala és a Székelyföldi Filharmónia szervezésében.

 
Sárik Péter Csíkszeredában

Magyarország egyik legnépszerűbb jazz zongoristája, Sárik Péter július 3-án 21 órától Csíkszeredában örömzenél a triójával, illetve Luiza Zan jazz énekesnővel és Gyárfás István gitárművésszel az Ólommadár kultúrkocsmában.

 

[Archív]

Tango Noche

Tango Noche

Június 30-án este 8 órai kezdettel a Maros Művészegyüttes előadótermében mutatja be legújabb műsorát a Tiberius Quartet.

 

[Archív]

Kórushangverseny

Kórushangverseny

A székelyudvarhelyi Alla Breve vegyeskar és a budaörsi Pro Musica kórus lép fel június 27-én 18 órától Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatalának Szent István-termében.

 

[Archív]

Kamaraest

Kamaraest

A Székelyföldi Filharmónia szervezésében kamaraestet tartanak június 12-én 18 órától a székelyudvarhelyi polgármesteri hivatal Szent István termében.

 
Keresztyén zenei koncert

Az Erdélyi Ifjúsági Keresztyén Egyesület marosfelfalusi csapata szervezésében kerül sor április 11-én 18 órától a „...mert várnak a csodák” keresztyén zenei koncertre a helyi kultúrotthonban.

 
Előadóest Székelyudvarhelyen

A Székelyföldi Filharmónia szervezésében április 3-án 18 órától újabb előadóestre várják az érdeklődőket a városháza Szent István termébe.

 
Szimfonikus hangverseny és előadóest

A Székelyföldi Filharmónia szervezésében február 22-én szimfonikus hangversenyt, február 24-én ijf. Zerkula György hegedűművész előadóestjére kerül sor.

 

[Archív]

Előadóest

Előadóest

A Székelyföldi Filharmónia Fiatal tehetségek sorozata keretében előadóestet tart január 16-án 18 órától a székelyudvarhelyi polgármesteri hivatalban.

 
Újévi hangverseny Csíkszeredában

A Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes és a Csíkszentsimoni Ifjúsági Fúvószenekar szervezésében január 5-én este 18 órai kezdettel újévi hangversenyt tartanak a Csíki játékszín előadótermében.

 
Karácsonyváró kamarakoncert

A Székelyföldi Filharmónia kamarakoncertet tart december 21-én 18 órától Székelyudvarhelyen a Szent István teremben.

 
Szimfonikus hangverseny

A Székelyföldi Filharmónia szervezésében szimfonikus hangversenyt tartanak december 14-én 18 órától a székelyudvarhelyi Művelődési Házban.

 
A Codex együttes koncertje

A csíkszentimrei kultúrotthonban lép fel a Codex együttes november 29-én, 18 órától  Hargita Megye Tanácsa Komolyzene Hargita megyének programja keretében.

 
A Csíki Kamarazenekar hangversenye

Csíkszereda Polgármesteri Hivatala és a Csíki Kamarazenekar Egyesület szervezésében újabb hangversenyre kerül sor Csíkszeredában november 28-án 19 órától a Csíki Játékszínben.

 
Csíkszeredában az Attitude vonósnégyes

A budapesti Attitude vonósnégyes koncertezik pénteken Csíkszeredában.

 
Körforgás Szalóki Ágival

Erdélyi koncertkörútja során három városban lép fel Szalóki Ági.

 
Őszi Zenei Kavalkád

A Székelyföldi Filharmónia idén is megszervezi Székelyudvarhelyen az Őszi Zenei Kavalkádot, amely keretében a klasszikus zene jeles művelői szólaltatnak meg örök érvényű műveket.

 
Évadnyitó koncertek

A Székelyföldi Filharmónia szeptember 26-án és 28-án évadnyitó koncertekre várja a közönségét.

 
Nótaest a Kultúrpalotában

Új színt, új hangulatot, új lendületet hoz a Vásárhelyi Forgatagba is az a magyarnóta-est, amelyre augusztus 29-én, pénteken 19 órától kerül sor a Kultúrpalotában, a marosvásárhelyi Kéknefelejcs Nótatársulat szervezésében.

 
Találatok: 287    Oldalak:   <<  Előző  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15   Következő  >>