HÍRDETÉS
Székelyhon.ro
Rss Facebook oldal Twitter oldal Iwiw oldal Google +1 oldal
Szórakozás főoldal
Találatok: 358    Oldalak:   <<  Előző  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15   Következő  >>
Turnén A banda

Marosvásárhelyen, Kolozsváron és Szászrégenben mutatja be A banda című előadását a Háromszék Táncegyüttes április 23-25. között. A Könczei Árpád által rendezett produkció egy fergeteges mezőségi lakodalomban idézi meg a magyarpalatkai muzsikusokat.

 
A Tamási Áron Színház áprilisi műsorterve

Áprilisban is számos színházi előadást lehet megtekinteni Sepsiszentgyörgyön.

 
A Csíki Játékszín áprilisi műsora

Áprilisban is várja nézőit a Csíki Játékszín.

 
Műsorváltozás a Tompa Miklós Társulatnál

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata február végi előadásait, műszaki okokból, márciusra ütemezi át.

 
Költők színháza Sepsiszentgyörgyön

A magyar költészet napján, este fél kilenctől kerül sor Kovács András Ferenc Költők színháza című, saját verseiből összeállított előadóestjére az Új Stúdióban.

 
Kézdivásárhelyen Pintér Béla társulata

A Pintér Béla és Társulatát ma az egyik legjelentősebb és leginvenciózusabb színházi alkotóműhelyként tartják számon Magyarországon és külföldön is.

 
Hattyúk az M Studiónál

Az M Studio Mozgásszínház Hattyúk című legújabb produkcióját április 3-án 19 órától lehet megtekinteni az Új Stúdióban.

 
Gábor Áron a Háromszék Táncegyüttesnél

Gábor Áron születésének 200. évfordulója alkalmából táncdrámával tiszteleg a legendás háromszéki szabadságharcos előtt a sepsiszentgyörgyi Háromszék Táncegyüttes.

 
Mesejátékot mutat be a Csíki Játékszín

A Rózsa és Ibolya című mesejáték premierjét lehet megtekinteni a csíkszeredai színházban március 13-án 12 óra 30 perctől. A kisiskolásoknak szóló, Arany János költeménye és magyar népmesék nyomán készült színpadi mesejátékot Budaházi Attila írta és rendezte. 

 
Premier a Csíki Játékszínben

A Csíki Játékszín az évad negyedik nagyszínpadi bérletes előadást mutatja be február 21-én 19 órától.

 
Február végi előadások a Figuránál

Négy előadásra várják február 20. és 25. között a színházkedvelőket Gyergyószentmiklóson. A Figura előadásai mellett az udvarhelyi Tomcsa Sándor Színház és a Csíki Játékszín is egy-egy produkcióval érkezik.

 

[Archív]

Hahota-előadások

Hahota-előadások

A Hahota Színtársulat tovább folytatja a  turnéját februárban a nagy sikernek örvendő A pénz beszél című kabaréelőadásával.

 
V-Day – előadás és beszélgetés

Utoljára tekinthető meg a 2013/2014-es évadban február 13-án 18 órától a Tomcsa Sándor Színház Eve Ensler: A Vagina Monológok című írása alapján készült előadása, a V-Day.

 
Kényszerleszállás Háromszéken

Háromszéki turnéra indul a marosvásárhelyi színház Kényszerleszállás című előadása. A Szilágyi Domokos születésének 75. évfordulójára készült verses pódiumműsor előadója Gáspárik Attila színművész, a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház igazgatója, aki előadásával Illyés Kinga színésznő emléke előtt is tisztelegni kíván.

 
Bálint-napi Hamlet

A Tamási Áron Színház társulata az egyetemes drámairodalom legismertebb színpadi művét kínálja azoknak, akik tartalmasan szeretnék eltölteni Bálint-napi estéjüket.

 
Hahota kabaré Csíkszéken

A Hahota színtársulat február 13-án este 7 órától Balánbányán, a művelődési házban, február 14-én este 7 órától pedig a csíkkarcfalvi művelődési házban vendégszerepel A pénz beszél... című kabaréelőadásával.

 
Hahotázva februárban is

A marosvásárhelyi Hahota Színtársulat február első hetében újra turnéra indul „A pénz beszél...” című szilveszteri kabaréelőadásával.

 
A Szentivánéji álom a Figuránál

A Figura Stúdió Színház január 25-én, szombaton este 7 órától mutatja be Balogh Attila rendezésében William Shakespeare Szentivánéji álom című vígjátékát.

 
Két kezem forgatta, szívem táncoltatta

A Háromszék Táncegyüttes Két kezem forgatta, szívem táncoltatta című folklórelőadását játssza január 24-én.

 
Felolvasószínház beszélgetéssel egybekötve

Janne Teller Semmi című regényének Gimesi Dóra által készített színpadi adaptációját adják elő január 17-én 18 órától a Csíki Játékszínben.

 
Találatok: 358    Oldalak:   <<  Előző  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15   Következő  >>