Székelyhon.ro
Rss Facebook oldal Twitter oldal Iwiw oldal Google +1 oldal
Szórakozás főoldal

Bántalmazták Deák Ferenc játékvezetőt Bántalmazták Deák Ferenc játékvezetőt

Dobos László | 2011.05.30. [18:15] | Utolsó módosítás: 2011.05.31. [08:42]

Tusnádfürdőn játszották a Csík-körzeti labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának rangadóját, ahol a helyi Fiatalság 3–0-ra legyőzte az addig éllovas Csíkszentsimoni Szefite együttesét, és átvette a vezetést a rangsorban. A találkozó utolsó perceiben a két sárgalap miatt kiállított Balogh László arcul ütötte Deák Ferenc játékvezetőt.

korzetiszekelyhon_b

deakferencA mérkőzés előtt és után, a találkozó nagy részében sportszerű volt a hangulat, nem voltak incidensek, mindkét csapat tette a dolgát. A vendégek egyik játékosa, Balogh László nem tudta elviselni a vereséget, a 90. percben megkapta a második sárgalapot és kiállították. A játékos erre arcul ütötte Deák Ferenc játékvezetőt, majd miután csapattársai csitítani próbálták, lefeküdt a pályára, és nem akarta elhagyni a játékteret. Végül helyreállt a rend, folytatni lehetett a mérkőzést, lejátszották a hosszabbításos perceket, viszont a találkozó végén Balogh újra megfenyegette a játékvezetőt. Az esetnek szemtanúja volt Tamás Zoltán, a Megyei Labdarúgó Egyesület elnöke is. Balogh eltiltásáról a Megyei Labdarúgó Egyesület Fegyelmi Bizottsága később dönt. A 13. forduló eredményei:

5. LIGA
Csíkkarcfalvi Hargita – Szépvízi MŰ 1–1 (0–0). Gólszerzők: Vízi Alfonz (74.), illetve Virág Attila (79.).

Tusnádi Piliske – Csíkszentmártoni IFK 3–2 (3–0). Gólszerzők: Keresztes Zoltán (23.), Ardelean Ionuţ (31.) és Lupaşcu Adrian (36.), illetve Tamás Levente (78.) és Császár Róbert (85.).

Tusnádfürdői Fiatalság – Csíkszentsimoni Szefite 3–0 (2–0). Gólszerzők: Hanzi Csaba (10.), Gál Lóránt (18.) és Bezsán László (90.).

A Csíkszentgyörgyi Fiság szabadnapos volt.

5liga_b

Az utolsó forduló (vasárnap, június 5.) műsora: Szentsimon–Tusnádi Piliske (14 órától), Szépvíz–Tusnádfürdő (17) és Szentmárton–Csíkszentgyörgy (17). Karcfalva szabadnapos.

6. LIGA:
Vaslábi Mureşul – Gyergyószárhegyi Bástya 4–0 (2–0). Gólszerzők: Gábor Tibor (60. és 80.), Colceriu Emil (11.) és Grosu Florin (28.).

Madéfalvi MIK – Csíkszentimrei TE 3–1 (2–1). Gólszerzők: Demeter Zsolt (5.), Serban Nicolae (20.) és Szabó József (68. – 11-esből), illetve Szántó Levente (42. – 11 m).

Gyimesközéploki Csillag –Csíkkozmási Komisz 0–10 (0–4). Gólszerzők: Páll Vince (17., 86. és 88.), Szebeni Csaba (48. és 57.), Kajcsa Mihály (25. és 70.), Bocskor Zsolt (11.), Kajcsa Ferenc (35.) és Csillag Ottó (63. – 11-esből).

A Csíkszentdomokosi Garados szabadnapos volt.

A Gyimesközéplok–Szárhegy mérkőzést (11. forduló) június 1-jén 18 órától pótolják.
Csíki 6. Liga

6liga_b

Az utolsó forduló (vasárnap, június 5.) műsora: Kozmás–Madéfalva (14), Szentimre–Vasláb (14) és Szárhegy–Szentdomokos (17). Középlok szabadnapos.

Komment
Hozzászólás száma:
Név:
Biztonsági kód
Elfogadom a mércét
31.
Péter Lukács
2011.06.04., szombat [10:44]
Kedves Uram,a fusztráltságát miért velem probálja rendezzni nem tudom,de amennyiben tudok segiteni akkor szivesen megteszem! Én már az elsö beirásomban azt irtam nem helyes mit tettem,csak érzékeltettni szerettem volna,hogy a rendszerben is vannak hibák!!! Ön csak részismeretekkel rendelkezik vagy szándékosan ferdit: pl.a focipályát a Csikcsicsó-i tanács az én közbenjárásommal is ujitotta fel!!! A közbirtokosságnak azon kivül,hogy a csapatott támogatja semmi köze a pályához! A focitudásomat nem firtattam soha sehol,csak a foci és közösségem iránti szeretettböl támogatom a csapatot több mint 1o éve,azért is hogy Ön és a negativ bajnokok legyen mit kritizáljanak:)),de mivel kell ilyen jó ember is,hát tegyék dolgukat,mert gondolom egyebet ugy sem tesznek! Sajnos nem játszottam ilyen nagy szinten,de mint nézzö ott voltam sok jó mérközésen,de mivel pénzt nem mossok ezért a szenyes fantáziájából szeretném kitisztázni,hogy a pénznek szaga nincs!!! Dolgoztam és áldoztam rá-igy sikerült eljutnom tölünk nagyobb focinemzetek ARÉNÁIBAN!!! Mi a pálya álapotátt illeti inkább az intenziv használat miatt ment a minöség rovására,de mivel 2 felnöt és 1 gyerek csapat tart rendszeres edzést és az iskolások is használják és mi saját költségunkön probáljuk rendben tartani ezért szivesen fogadnánk akár anyagi támogatásátt akár szakmai irányitását vagy,ha lehet akkor mind 2!! Elöre is köszönöm mind a magam mind a Csicsó-i KSE nevében!!! Üdv. Péter Lukács
30.
Bu(s)rus
2011.06.04., szombat [00:01]
Csicsó,ha nem megy el akkor nincs,hogy nyerjen:)) de ha elmegy akkor nyerhet is!! Doltea nélkül is nyerhetnek ugy,hogy bármi lehet!!!
29.
Liga lu' Buruskö
2011.06.03., péntek [15:30]
Vazlom az utolso elotti fordulo helyzetet. Szeredanak oda kene ernie a masodik helyre, hadd ne ecsetelgessuk az okokat, hogy miert, jelen esetben az nem lenyeg. Ehhez most kell egy kicsit szentegyhaza is, mert veszitenie kell otthon Csicso ellen. Na de itt valik erdekesse a helyzet, mert a csicsoiak mar kijelentettek, hogy nem akarnak palyara lepni az utolso forduloban, mert a helyzetukon ugyanis ez mar nem valtoztat. Nem beszelve arrol, hogy Doltea el van tiltva. Gondolom vilagos mindenkinek a helyzet.
S akkor irom, hogy mi fog tortenni. Szereda siman nyer, mert egyertelmuen, most ez a legjobb csapat a megyeben, s csicso is a szedett-vedett jatekoskeretevel, Doltea nelkul nyer szentegyhazan.
Ki az, aki ugy gondolja, hogy nem igy lesz?
28.
laszlo lori
2011.06.03., péntek [11:56]
Reszemrol ez az utolso hozaszolas en nem akarom önt megnevelni mert sajnos kinőte az otthoni 7 evet...... de amiert penze van nem azt jelenti h mindent lehet csinalni..... s elintezni!!! Nem olvastam önről peddig idosebb vagyok h jatszot volna a Milanal vagy a Sao Paolonal :P en erre ertetem a magasabb szintet :) nem arra h ön szennyes penzel elmegy a San Sirora az meg nem azt jelenti h ert focihoz!!! ami peddig az edzojuket illeti ezek szerint őt is befolyasolja ön mert tisztan hallotam mit mondot.... na de mi is varhato el öntől POLITIKUSTOL ?! SEMMI a rosszon kivul na es a KETSZINUSEGEN kivul ugy hogy jobban tene ha magaba fordulna es hallgatna.... a kozbirtokosag penzen megcsinaltak a palyat es mindjart olyan lesz amilyen volt mert meg ön ehhez sem ert nemhogy a focihoz:)
27.
Péter Lukács
2011.06.03., péntek [01:03]
Milyen ütlegelésröl beszél???!! Ki bunyozott és kik a nagylegények kik megjárták és miért kavar Ön más sportágat a fociban,söt más személyt?? Az edzönk még a Hargita Labdarugó Szövetség elnökénél is szovátette a biráskodást,akkor talán mégsem volt megelégedve! Mi a bejárt szintekett illeti,hát leirhatom,hogy azért jártam szerencsémre elégé magasszintü mérközésekre a Maracanától a San-Siro-ig :),ha végig olvasta az elsö beirásom pont azt kifogásoltam miért küldenek ilyen fiatal srácokat a megyei bajnokságban és elsömecsnek miért adnak ilyen mérközést??! De bár 1 dologban egyett értünk! És mivel akartam én a játékvezetökett befolyásolni???????? Ki közülünk esetleg hazudik az ÖN,mert még soha nem akartunk egy játékvezetöt sem befolyásolni,hogy részrehajló legyen!!!!!! Mi a kapusunkat illeti sajnos egésségi ok miatt nem tudott védeni,de van és lesz is,ne értünk agodjon! Mi pedig a szégyelni való, azért már elnézzést kértem és válalom a felelöséget még az elött,hogy megprobálna kioktatni!!
26.
PV12
2011.06.02., csütörtök [15:51]
Söt a gyimes-kozmás mérkőzésen a 11. gól 17 méterről egy nagy ollózásból a felső sarokba rugódott amit nem hiszem hogy nem vett észre a biró.
25.
laszlo lori
2011.06.02., csütörtök [12:21]
SZEGYEN SZEGYEN ES SZEGYEN peter lukacs ur ön megint HAZUDIK nem vedte senki a birokat Andronic edzon kivul, es hallotam amikor vege volt a merkozesnek az ön edzoje azt mondta, hogy ,,arbitraj exceptional noi am gresit in organizare" akkor miert kell bantani egy szegeny gyermeket ő nem hibas esetleg az aki oda kuldte, en lattam teljes egeszeben a merkozest a jatekvezeto nem adott meg semmi golt mert emelte a kezet a levegobe tisztan latszot h talpal utote be a labdat az ön jatekosa es a jatekos nem is reklamalt mert latszik h jart magasabb szinten is önnel ellentetben :)) ugy hogy nincs amiert HAZUDNI csak ugy lattam ön azt nem tudta elviselni, hogy a jatekvezetot nem lehetet befojasolni na meg a vereseg, igaz egy dontetlen igazsagosabb lett volna amit el is ertek volna ha lett volna kapusuk! s meg valami,,addig jar a korso a kutra amig el nem torik" meg ilyen nagy legenyek jartak meg nem is olyan reg...... ha olyan jol tud bunyozni akkor menem megy K1 ezni, van lehetoseg Szeredaban lehet jelentkezni Markos Belanal nem kell egy gyermeket utlegelni mert nem egy sulycsoportban vannak..... SZEGYELJE MAGAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24.
Péter Lukács
2011.06.02., csütörtök [08:11]
Mindenféle előrehaladást a túlzott szaporodás vált ki. A népek csak azért fejlődtek, a civilizáció csak azért növekedett, mert először sokasodtak, aztán elterjedtek a világ minden táján. És a holnapok fejlődését, az igazságot és az igazságosságot megint csak az teremti majd meg, hogy a nagyobb szám mindig gyarapodik, hogy a dolgozók és a szegények forradalmian termékenyek.

Émile Zola

Igy remélem kielégit a válaszom és sikerül meggyözödnöd,hogy a szamárbögés nem hallatszik a menyben!!! Mi pedig kisebb nagyobb hibával tegyük és védjük azt mit sok áldozattal megvalositottunk!!! A focicsapatunk is oda tartozik - a hibáinkért vagy a hibámért válalom a felelöséget vagy a következményeket is! A szebb jövö reményében .....
23.
Fair Pof
2011.06.02., csütörtök [02:33]
Kazinczy Ferenc forog a sírjában a sok helyesíró láttán, így a lepofozott játékvezetők hétvégéje után.
22.
Péter Lukács
2011.06.02., csütörtök [00:17]
Kedves Lászlo Lori úr,örömömre szolgál,hogy ellátogat Csikcsicsóban focimérközésre,de azt nem értem mit szeretne kifelyezni,hogy annyira nem voltak hibásak a játékvezetök és fázis eltolással megirja a kapott golt,de mit hamarabb szereztünk (arrol talán lemaradt) elöre megadta a játékvezetö úr és utána ugy érvénytelenitette,hogy nem konzultált a szélbiroval!!! Nem értem miért böszültek volna fel a szurkolok,akkor mégis a birokra ??! De ön mivel nem látta,hogy megvédtük a birokat,talán a szelektivláttásának köszönheti,hogy csak azt látta mit akart!!! Talán önre illik a mondás,hogy más szemében a szálkát piszkálja és sajátjában a gerendát nem lássa!!! Semilyen tisztelettel Péter Lukács
21.
A Legtobb Bajnoki cimmel rendelkezo csapat egyik jatekosa
2011.06.01., szerda [23:50]
Valahol csak eltalalta es ez nem szep...nagyobb szinteken is tevednek ilyeneket.Es te bekene lassd legalabb, hogy nincs aki biraskodjon,egyszeruen keves a biro es ezekutan meg ennyi sem lesz.Most akkor, vagy elfogadjuk h tevednek vagy nem jatszunk, mert nincsen biro Hargita megyebe.Amugy volt mar ilyen h elszakadt a hur,es volt mar piroslap osszeragas es lokdoses meg minden.De ezek ellenere hogy elnezest kertel, szep tolled es ez egy nagy dolog.Amugy meg gratulalok a csapatnak,de a kozonsegnek nem,veluk valamit elkellene kovetni...a legfajdalmasabb az hogy neha a polgarmester ordit okorsegeket a nep kozul, hangosbemondoval..aki eppe kicsi Fair Playt kene mutasson. Vasarnapra Szep napot es sok sikert a kovetkezo szezonra....
20.
Balogh Laszlo
2011.06.01., szerda [21:22]
Sziasztok ,Balogh Laszlo vagyok aki allitolag bantalmazta Deak Ferenc biro urat...Szoval en nme keresek kifogasokat amit tettem vallalom a feleloseget erte. De azert lenne egy -ket hozzaszolasom azert nekem is hisz en vagyok itt mindenfelenek kikialltva...eloszor is deak Ferenc urhoz szeretnek szolni.Hogyha te irtad a biroi lapban vagy ha te nyilatkoztad azt hogy arcul utottelek akkor egy aljas hazudozo vagy!!!!!!Ha meg nem toled ered ez az "arcul utes"akkor elnezest kerek elobbi kifejezesemert. Viszont akkor kerek toled egy aprocska kis szivesseget.Legyen gerinced es allj ele a dolgoknak es mond ki hogy hol is ert az az alitolagos utes. Ezzel nem mentegetozni akkarok csak egyszeruen nem szeretem az igazsagtalansagot!!!! Es meg csak annyit szeretnek hozzafuzni a tobbi hozzaszolashoz hogy aki nem ismer az ne irogasson rolam mert en 19 ev focipalyafutasom alatt sosem bantalmaztam meg birot. Csak most tul nagy volt a tet es egyszeruen elszakadt a hur. Nagyon sajnalom es ezert elnezest is kerek mindenkitol aki haragszik egy kicsit is ram...Amugy gratulalok a tusnadfurdonek a jo meccsert nem ok voltak a hjibasak egyaltalan..es meg lenne egy utolso kerdesem az osszes focikedvelohoz es focidrukkerekhez!! Miert van az hogy ahol DEAK FERENC ur biraskodik mindig cirkusz van es veszekedes? Mert szerintem Ferinek nincs amit keressen a biraskodas teren!!!!!!!!!!!!!!!!Koszonom
19.
zanzi2
2011.06.01., szerda [20:01]
Az ősszel mindenek mocskoltátok a Gyimesieket Csikban sem rózsás a helyzet. A birok mind egyformák,M.L.E. a legnagyobb hibás mert engedi a gyermekeket biráskódni.
18.
Lukiniho
2011.06.01., szerda [18:05]
Lukacska nem 400lej buntetest hanem ,eletfogytiglant kellett volna kapjon minimum.Neki sem az elso.Nemszabadna szabadon engedni az ilyen vadembereket.Civilizacio szele nem erintett meg.
17.
laszlo lori
2011.06.01., szerda [15:10]
Tisztelt Peter Lukacs ur, ön hazudik en jelen voltam a merkozesen de a jatekvezetok nem voltak annyira hibasak, hogy bantalmaza en a vereseg okat ott keresnem, hogy nem volt kapusuk na meg a rossz a palya tisztan lattam megpatant amielott a kapuba bemegy na s meg valami ön nem vedte a vegen a jatekvezetoket egyedul a kozepbiro vedte a tarsait na meg az edzo, szegyelje magat!!! A kozepbiro nagyon jol vezette a merkozest csak a szelbirok nem voltak a helyzet magaslatan, es meg valami on kellene halgason mert a szurkolok megutotek az egyik szelbirot amiert a palyat le kellet volna tiltani!!!!!!!!!!!!!!!! SZEGYELJE MAGAT!!!!
16.
Csikicsuki
2011.05.31., kedd [17:53]
Mi van te kis SzentLaszlo nemzedekecske:)) Ejsze felmergelodtel...a sz...d szobol latszik h igazi Simoni vagy.Igazi de eredeti!:)) Ti hogy mit csinaltok vagy mit nem Tusnaddal az teljesen mindegy...megha 1001-0ra nyertek akkor is...nezz a tablazatra...Tfurdo mar bajnokavatast is csinalt kepzeld...jaj te butacska..olyan keveset tudsz.:)) de majd vasarnap belatod ezt magadban is.Ti meg elokelo masodikhelyen vegeztek.az nektek sok is...ilyen nagy elonybol elvesziteni egy bajnoksagot.egesz egyszeruen Szegyen....tehat hallgatnek es szep csendben szerveznem a Szentlaszlo napokat.talan ott a minifoci champions leaguen elsok lesztek....talan:))
15.
Szurkoló
2011.05.31., kedd [17:37]

(...) a simoni csapat igenis bajnok lesz ha nem a majom társad(Deák Tekelábu Ferenc)fog tusnád elleni mecsen fújni mert akkor sajnos szokás szerint simon ellen fúj és csak igy tud lenni Tfürdő vagy esetleg Tusnád a bajnok(ez igy szokás a körzetiben).Csak kár,hogy Balogh nem kűldte legalább egy hétre korházba,igy lenne értelme az eltiltásnak és a tekelábú nem tudna biráskodni. A szurkolókról meg annyit,hogy vannak olyanok mint bármelyik csapaté (...)

14.
Csikicsuki
2011.05.31., kedd [16:21]
Ha azthiszed h TUSNADFURDO kikap Szepvizen akkor te nagyon de nagyon kishitu vagy.Nemtudod h holvan a kutya elasva:)):)) az a mecs mar levan jatszodva csak jovoheti lapba jelenik meg:)) Azzal a cimmel h Szentsimoni gozhenger meghibasodott es fustbe ment terv lett a bajnoki cim:)) Mar aligvarom... Amugy meg az otthoni 7ev hianyzik ha helyesled a pofozkodast,akarmilyen hibas is. De hat simoni szep szokas...ussed,vagjad....na ussed ha annyi az eszed.Remelem kizarjak teljesen a sporteletbol okelmet,hiszen nem az elso ha jolemlekszem...es nemcsak ot,mindenkit aki ilyent tesz.HAJRA MINIMUM Fair Play...
13.
JaBuLaNi
2011.05.31., kedd [14:42]

Kedves CSIKICSUKI az irigyseget nem kel kimutatni ...:)) s csak anyit modnok szarj a amrkodba ...:))=)) s ne blamaj te senkit ...! Szep volt BALOG megerdemli a *** es remelem h a megyei elnok megdicseri a tekelabui feriket a teljesitmenye miat mert ok nelkul nem utot hoza, s az az erdekes h mikor ferike fuj akor a szefite sziv ...! HJA ES VAN MEG ESELYE A SZEFITENEK TEVEDSZ BARATOM SZEPVIZ TUSNADFURDO MECSEN SZEPVIZ MEGVERI V X ELNEK AKOR SZEFITE BAJNOK....!!!! HAJRA SZEFITE

12.
anonim123456
2011.05.31., kedd [14:28]
[Nem ütötte a mércét]
11.
Csikicsuki
2011.05.31., kedd [13:42]
Latom a nagy Simoni csapat,mar osztol bajnokoknak kialtottak magukat,most meg utolso korben elveszitettek azt.Nemjo elore inni a medve borere kedves Csikszentszepsimoniak.Es a szurkolotaborrol meg annyit hogy a tizes skalan -10et adnek.Tfurdon is kiviseltek magukat,nem h otthon.Egy evig minimum nezok nelkul kellene jatszanak...de igaz ezeket ugysem lehetne tanitai.
10.
jobbat es jobbat
2011.05.31., kedd [13:24]
oh, hogy hogy jar a szatok! lehet jobbat csinalni! jobb szovetseget, jobb birokat kitanitani es kifizetni, elottetek az ut. na, leptek?
9.
k.isti
2011.05.31., kedd [13:19]
Gratulalunk Joco nektek sok sikert es kitartast a tovabbiakban, mivel szukseg lesz ra. Sajnos gondok vannak a csiki labdarugas vezeteseben is, gondolok itt a Csik korzeti bajnoksag levezenylesere kis falusi csapatok azert neveznek be mert szeretnek focizni es ezt szorakozasbol teszik - vannak viszont kivetelek, akik 7-8 rendor, csendor, legiosnak koszonhetoen tudnak helyt allni... ami viszont meg problema az a kozomboseg a "federacio" reszerol fizetsz egy rakast azert hogy focizhas (cotizatie, vize, etc...) de nem kapsz cserebe semmit.. de igen tapasztalatlan, kepzetlen, birokat akinek csak az a 50-60 lej lobog a szeme elott, hogy azt a merkozes vegen megkaphassa es mehesen haza.... mi meg mergelodunk hogy ezek gunyt uznek belolunk.....
8.
Sz.Jocó
2011.05.31., kedd [12:33]
Madéfalva- Szentimre meccs! Kelemen sporttárs sem volt a helyzet magaslatán ! :))) Aki nagyobbat kiáltott annak fújt le valamit. :))) De nem lehet szegényt hibáztatni, nem a rossz szándék vezényelte. Őt amúgy sem a bírói tevékenységei miatt szeretjük, hanem azért, mert nagyszerű művész és táncos. Szerencsére itt nem volt befolyással a gyenge füttyözgetés az eredmény végkimenetelét illetően. DE.......
De, hogy ne csak a bírókkal foglalkozzunk, észrevette valaki, hogy van már egy bajnokcsapat a körzetikben? Mégis sokkal érdekesebbnek tűnik még újságírónak is a bíró megverése. Ja és persze az eredmények sorban való brutális elírása :))
Nem baj, legalább egy szinten vagyunk. Amilyen a foci, olyan az újságírás, olyan a bíráskodás ! Csak nem tudom ez kinek jó?
7.
anonimu
2011.05.31., kedd [12:07]
A merkozesen jelen volt mit megfigyelo Tamas Zoltan a Megyei Labdarugo Szovetseg elnoke, o hanyasra ertekeli Deak Ferenc tevekenyseget???
6.
Almási
2011.05.31., kedd [12:06]
Ami sok az sok(k). Az, hogy Almás az utolsó helyen áll, az nem véletlen, hiszen még nem nőttünk fel a feladathoz, ezt senki sem vitatja...de az, hogy minden jött-ment tehetségtelen játékvezetőt itt vetnek a mélyvízbe, amolyan "itt úgyis minden mindegy" módra, azért az mégis felháborító. Elfogadhatatlan az, hogy almáson kezdik meg megyei "karrierjeiket" olyan játékvezetők, partjelzők, akik a körzetiben sem tudtak helytállni, s akik a mérkőzés végén beismerik, hogy valóban tévedtek...ezért nem járnak szankciók?
Ha a bírók ne üzzenek csúfot belőlünk, talán akkor is a tabella végén végez a csapatunk, de nem hiszem, hogy bírói segítségre lett volna szüksége nálunk Balánnak, Gyergyónak vagy idegenben Szentegyháza második csapatának, Kereszttúrnak...s így sorolhatnánk
A vasárnapi mérkőzésen pedig almási, szeredai játékos karoltva röhögött a három bohóc ténykedésén...na ez a szégyen, nem a Feri felpofozása.
5.
anonimuss
2011.05.31., kedd [11:52]
nini Ferike kihuzzata a gyufat!?
4.
Peter Lukacs
2011.05.31., kedd [11:07]
Nem tartom normális dolognak a birok bántalmazását (habár én is azt tettem),de hogy nincsenek a helyzet magaslatán az biztos!!! Elsösorban hibáztattom kik delegálnak olyan fiatal birot kinek elsö mérközése a megyei bajnokságban kezdödik és félelmében integett mindent és mindenkinek! Utána ott van a szándékos rossz indulat,hogy én majd megmutattom....! Biztos vagyok benne,hogy nem csak Ök tévednek,de hogy a tévedéseikért semmi felelöség válalással nem tartoznak az azért nincs rendjén!!! A csapatokatt,vezetöiket megbüntettni nem mulaszák el,de vajon a Náluk lévö éremnek is csak egy oldala van??! Én személyszerint most kaptam 6 honap eltiltást és 4oo lej büntettést mert elöször megvédtem a szurkolok haragjától a "nagy triot" és utána számonkértem "hangosan"én is a sok "téves" döntést!!!
3.
kopasz1
2011.05.31., kedd [08:55]
Es a jatekvezetoket mikor buntetik?mert aki arcon ut az eltltast kap..de ezek a szerencasetlen tudatlan jatekvezetok meccsenkent tobbszor is tevednek...nekik meg eltiltast sose lattam kiirva...ehhez mit szoltok...ugyhogy 1-2 pof bele kell ferjen ha nem tud biraskodni...az kompenzalja a tetteit...es nem egy mecccsrol beszelek hanem szezonokrol...)))
2.
Szántó László
2011.05.31., kedd [07:34]
A Gyimesközéplok-Kozmás mérközés végeredménye 0-11 volt a pályán. A játékvezető csak 10-ig jutott a számolásban (.....), itt pedig az jelenik meg, hogy 10-0. A felsorolt játékosok Kozmás csapatánál játszanak - ennyi öngol született volna ??!!! Ennek következtében a táblázat sem helyes. Elöre is kösz a kiigazitást.
1.
G.S.
2011.05.30., hétfő [18:40]
Az ilyennek azt is megtiltanam, hogy TVben focilabdat lasson.
Hozzászólások31